19. Andmeteenuste haldus

19.7. WSDL-i kustutamine

Juurdepääsuõigused: teenusehaldur.



WSDL-i kustutamisel kustutatakse kõik selles WSDL-is kirjeldatud teenustega seotud andmed, sealhulgas juurdepääsuõigused.




WSDL-i kustutamiseks tee järgmist.


  1. Menüüs „Configuration“ vali „Security Server Clients“, vali tabelist klient ja klõpsa kliendi real ikoonil „Services“.

  1. Vali tabelist WSDL, mida soovid kustutada, ja klõpsa nuppu „Delete“.

  1. Kinnita kustutamist, klõpsates avanenud aknas „Confirm“.